Bel mij terug

Plan bezichtiging

Laat uw naam en telefoonnummer achter, dan nemen wij contact met u op om een datum en tijdstip af te spreken.

Stuur mij de brochure

Deel deze woning

VERKOCHT
Geesbrug Handelsstraat 9 € 325.000,- k.k.

BEDRIJFSRUIMTE (ca. 9 x 15 ) met vrijstaande WONING, die momenteel in gebruik is als kantoorruimte en kantineruimte, gelegen direct aan de A-37 op het bedrijventerrein van Geesbrug, met een vlotte ontsluiting naar de diverse uitvalswegen (richting Zwolle of Duitsland). 

Royale bedrijfsloods (148 m²) is voorzien van roldeur en aparte (voormalige) kantoorruimte, die momenteel gebruikt wordt als magazijn. 
De loods/hal is traditioneel gebouwd met een gemetselde borstwering, stalen spanten, geïsoleerde sandwichpanelen en een zadeldak met geïsoleerde platen gedekt. De vloer bestaat uit betonklinkers (makkelijk te vervangen door een betonvloer).

Indeling woning:
Begane grond: binnenkomst hal/entree met meterkast, woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, schouw met gashaard en open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (gedateerd). Badkamer met douchecabine, ligbad, dubbele wastafel en hangend toilet (bwjr. 2001). Viertal slaapkamers, die nu als kantoorruimte fungeren. Toiletruimte met hangend toilet en fonteintje, bergruimte met C.V.-installatie. 
Eerste verdieping: overloop, tweetal royale bergruimtes en slaapkamer. Daarnaast is er nog ca. 40 m² loze zolderruimte te benutten.

Bijzonderheden vrijstaande woning:
* Bouwjaar: 2001;
* Woonoppervlakte: ca. 148 m²;
* Inhoud: ca. 663 m³;
* Perceelsoppervlakte: 1000 m²;
* Energielabel B;
* De buitenzijde woning verdient enige aandacht m.n. qua schilderwerk. 
* CV-ketel is defect en dient vervangen te worden.
Kortom: Het geheel biedt een uitermate geschikte combinatie van wonen en werken/ bedrijf aan huis. Ideaal voor een belegger en tevens zeer geschikt voor eigen gebruik, bijvoorbeeld klussenbedrijf of Zzp-er.

Exoneratie: De informatie over dit object is met zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat er iets niet correct is opgenomen. Daarom kunt u hieraan geen rechten ontlenen.

Lees meer

Kenmerken

Status
Verkocht
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001
Energielabel
B
Koop voorwaarden
Kosten koper
Bekijk meer kenmerken

De locatie

Kaart uitvouwen

Wat dit object bijzonder maakt

Beschikking over een royale loods voorzien van roldeur en aparte (voormalige) kantoorruimte.

Vrijstaand woonhuis met viertal slaapkamers op de begane grond, die nu als kantoorruimte fungeren.

Geschikt voor veel diverse doeleinden, waaronder bijvoorbeeld een klussenbedrijf of Zzp-er.

Op de eerste verdieping beschikt de woning over loze zolderruimte, wat nog gemakkelijk benut zou kunnen worden. 

Heeft deze woning uw interesse gewekt?

Matcht deze woning met uw woonwensen? Plan dan snel een bezichtiging in via ons kantoor! Neem ook gerust contact op als u vragen heeft.

Neem contact op

Ook de volle potentie van uw woning benutten?

Bij het verkopen van uw woning schenken wij extra aandacht aan wat uw woning bijzonder maakt. Hierdoor wordt de volle potentie van uw woning benut en het beste resultaat gegarandeerd. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Klik hieronder!

Lees meer