Mijn favorieten

Uw woning verkopen

Zorgeloos uw woning verkopen!
Uw woning verkopen doet u niet iedere dag. Het is daarom verstandig om een NVM-verkoop makelaar in de arm te nemen. De Flinten Makelaardij in Sleen is daarvoor het juiste adres. Ons kantoor heeft inmiddels meer dan 22 jaar ervaring in de makelaardij met name in de regio Zuid-Oost Drenthe. Als wij uw woning mogen verkopen verzekert zich u van een persoonlijke doelgerichte verkoop van uw woning, unieke presentatie en actieve begeleiding. 

Een waardebepaling van uw woning is bij de Flinten Makelaardij altijd gratis en vrijblijvend! De waardebepaling zullen we in een onderbouwend verkoopadvies naar u terugkoppelen.

Een optimale presentatie!
De presentatie van uw woning is van essentieel belang, u kunt immers maar één keer een goede indruk achterlaten. Wij kunnen u hiervoor dan ook een uniek presentatiepakket aanbieden met naast professionele fotografie en video's een gehele virtuele tour van uw woning laten maken. Hierover vertellen we u graag meer tijdens een persoonlijk gesprek. 

De beste deal voor u als verkoper!
Tijdens het verkooptraject zullen wij voor u de bezichtigingen begeleiden en naar u terugkoppelen zodat u na een bezichtiging direct weet wat de eerste indruk van de potentiële kopers is. 
In het onderhandelingsproces stellen wij ons krachtig op om zo voor u de beste deal te sluiten! Wij verkopen u woning tegen de beste prijs en voorwaarden die voor u van waarde zijn.

Als NVM-verkoop makelaar staan wij graag voor u klaar om uw woning op een persoonlijke, actieve en krachtige wijze te verkopen.


 

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring