Makelaardij De Flinten OG

De Flinten 34
7841 GN Sleen
Tel: 0591-367766
info@deflinten.nl
Jongbloed Koopaanneemsom € 259.500,- tot € 264.500,-
 in Sleen 7841

Omschrijving

Koenen bouw uit Emmen realiseert in het nieuwe uitbreidingsplan ‘Jongbloed’ in Sleen 6 woningen van het type ‘Bontekoe’. de huizen zijn ruim, licht, duurzaam en worden voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen.

Er zijn voor de woning verschillende opties mogelijk waaronder een garage of uitbreiding!

In dit plan heeft Koenen Bouw reeds 10 woningen naar volle tevredenheid gebouwd. In fase B wordt hier een gevolg aan gegeven door 6 woningen van het type ‘Bontekoe’ te ontwikkelen en te bouwen.

De woningen zijn in basis tuingericht ontworpen. Dit betekent dat de keuken aan de voorzijde is gepositioneerd en de woonkamer aan de achterkant. Door gebruik te maken van natuurlijke materialen zoals houten kozijnen en gebakken dakpannen is er een prachtig plan ontstaan. De aangebouwde bergingen zijn voorzien van een houten gevelbekleding.

Model "Bontekoe"
Dit model twee-onder-één kap woning heeft een breedte van 6 meter en een diepte van ruim 10 meter buitenwerks. De woning beschikt over 3 slaapkamers en een afgewerkte badkamer. Verder is er een vaste trap naar de zolder.
De keuken is op de straat gericht en beschikt over een hoekkozijn. De woonkamer is tuingericht en kan naar wens worden uitgevoerd met openslaande deuren of een schuifpui.

Kenmerken
- Bruto vloeroppervlakte ca. 196 M2;
- Gebruikersoppervlakte ca. 140 M2;
- Inhoud ca. 527 M3;
- Perceeloppervlakte vanaf ca. 280 M2 tot ca. 315 M2;
- Deze woningen worden onder Woningborg gebouwd;
- Gebakken dakpannen;
- Inclusief complete badkamer;
- Begane grond en eerste etage voorzien van vloerverwarming;
- Houten kozijnen.

Het plan ‘Jongbloed’ is gelegen aan de westkant van Sleen. Tussen de Jongbloedvaart en het het oude en gezellige brinkdorp. Plan ‘Jongbloed’ kenmerkt zich door de ruime opzet, de prachtige locatie dicht bij het water, boswallen en de toch nog centrale ligging in het dorp. Kortom een prachtige plek in een typisch Drents landschap!

Wilt u meer weten over dit prachtige project in Sleen? Neem dan gerust contact op met ons kantoor. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden in indeling, uitbreiding en duurzaamheid.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 259.500,- - € 264.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 140 m² Inhoud 527 m³ Perceeloppervlakte 280 m² t/m 315 m² Start Verkoop 10-10-2018 Aantal kavels 6 Vrij 6 Aantal Bouwtypes 1 Woningtypen Woonhuis