Bel mij terug

Plan bezichtiging

Laat uw naam en telefoonnummer achter, dan nemen wij contact met u op om een datum en tijdstip af te spreken.

Stuur mij de brochure

Deel deze woning

Oosterhesselen Burgemeester de Kockstraat € 299.000,-

Op een zeer markante locatie met uitzicht op de kerk in boerderijendorp Oosterhesselen worden 5 appartementen met elk een eigen tuin gerealiseerd. Op de eerste en tweede etage zal een riant penthouse van ruim 300m² worden gerealiseerd.

Project "de Buitenbrinck" is gevestigd in een voormalig restaurant en zal volledig getransformeerd worden tot wooncomplex. Duurzaamheid, comfort, levensloopbestendig wonen, noaberschap en het buiten leven staan hoog in het vaandel bij dit prachtige project! 

Ieder appartement zal voldoen aan de eisen voor een energielabel A++, gasloos en o.a. worden voorzien van vloerverwarming, vloerkoeling en een luchtwarmtepomp.
Naast uw eigen tuin die middels een hagenbeuk zal worden afgesloten zal er ook een gemeenschappelijke tuin en pluktuin worden aangelegd. 

Omgeving
De prachtige natuur van "de Klencke" ligt op loopafstand van het complex en biedt volop mogelijkheden om heerlijk te wandelen, te fietsen en tot rust te komen. Oosterhesselen wordt gekenmerkt door haar veelal Saksische woonboerderijen, groene omgeving, goed verenigingsleven en toegankelijkheid. Dagelijkse voorzieningen als een supermarkt, slager, medische voorzieningen en (sport)verenigingen zijn er volop. Voor grotere voorzieningen bent u aangewezen op plaatsen als Emmen, Hoogeveen of Coevorden.

Kenmerken
* Woonoppervlakte variërend van 95m² - 138m²;
* De tuinen dienen nog exact te worden uitgemeten ca. 56m² - 215m² (bij benadering);
* Ieder appartement beschikt over minimaal 2 slaapkamers;
* Start bouw naar verwachting medio maart 2022;
* U dient zelf de keuken te plaatsen, stelpost voor sanitair en tegelwerk inbegrepen;
* Ieder appartement krijgt een eigen berging met aansluitpunt voor elektrische fietsen;
* 2 vaste parkeerplaatsen per appartement;
* Geheel v.v. vloerverwarming en vloerkoeling;
* De VvE dient nog te worden opgericht;
* Brochureaanvraag via ons kantoor.

De Buitenbrinck is uitermate geschikt voor mensen die het gemak van een appartement zoeken, maar hun tuin nog niet willen missen! Gelijkvloers wonen met het dorpse karakter. Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie.

Exoneratie: De informatie over dit object is met zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat er iets niet correct is opgenomen. Daarom kunt u hieraan geen rechten ontlenen.

Lees meer

De locatie

Kaart uitvouwen

Wat dit object bijzonder maakt

Alle appartementen beschikken over eigen privacyvolle tuin. 

Alle appartementen beschikken over minimaal tweetal slaapkamers.

Zowel de appartementen als het penthouse hebben een fijne lichtinval door de raampartijen. 

Dagelijkse voorzieningen bevinden zich op loopafstand van de appartementen. 

Heeft deze woning uw interesse gewekt?

Matcht deze woning met uw woonwensen? Plan dan snel een bezichtiging in via ons kantoor! Neem ook gerust contact op als u vragen heeft.

Neem contact op

Ook de volle potentie van uw woning benutten?

Bij het verkopen van uw woning schenken wij extra aandacht aan wat uw woning bijzonder maakt. Hierdoor wordt de volle potentie van uw woning benut en het beste resultaat gegarandeerd. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Klik hieronder!

Lees meer